Uppdatering angående uppfartsprojektet!

18 juni 2020 Uppfartsprojektet rullar på och uppfarten mot Birger Jarlsgatan börjar ta form. Projektet väntas ta lite längre tid än förväntat och ska vara avslutat till 31 augusti 2020. Under delar av juli kommer projektet ta semester och sedan fortgå under augusti för att färdigställa uppfarten mot Frejgatan.

Birger Jarlsgatan börjar bli klar 

Den första uppfarten börjar bli klar och inom de kommande två sista veckorna i juni kommer ytan att asfalteras. Efter detta kommer ny jord och växter att planteras på båda sidor av uppfarten. 

 

Frejgatan fortsätter efter semestern 

Uppfarten mot Frejgatan kommer att fortsätta efter semestern i Juli och alltså pågå fram till sista augusti. Vid denna uppfart kommer vi att sätta nya pollare och kantsten i granit, samt sätta nya växter och göra det fint runt våra sopkärl. 

 

Se etableringsplan nedan för berörda ytor.

S






Framkomlighet och påverkan - bil och cykelparkering

Från och med 1 Juli kommer du som har en parkeringsplats på Birger Jarlsgatan/längs huskroppen på Birger Jarlsgatan att kunna parkera som vanligt igen. 

 

När det gäller cykelparkering har vi beslutat att flytta cyklarna från Arvids Terass nu när projektet förlängs till gräsplätten till vänster upp från Vallhallavägen (se bild). För er som fortsätter parkera era cyklar vid Frejgatan kommer dessa bli tvungna att flyttas/klippas upp av vår fastighetsskötare om de är i vägen för projektstarten i slutet av Juli. Vi ber er flytta på era cyklar till nedan anvisad parkeringsplats för cyklar. 

 

 

Källsorteringsrummet öppnas igen 1 Juli 

Vi har haft problem med att flera medlemmar slänger skräp utanför källsorteringsrummet trots information om att detta är stängt under projektet. Styrelsen har blivit tvungna att ge ut flera anmodan om rättelse pga detta. Källsorteringsrummet öppnar igen den 1 Juli och hoppas alla kan slänga sina sopor antingen i våra sopkärl eller sortera dessa vid källsorteringen på andra sidan Vallhallavägen. 

 

Kontaktuppgifter:

 

LEFA Mark: Alexander Berg, a.berg@lefamark.se  

Cyklar: Peter Jansson, info@fastighetsteknik.net

 

Ansvarig i styrelsen: Herman Ohlsson, info@morkullan.nu 

 

Parkeringsplatser: Anton Hellström, parkering@morkullan.nu