Resultat av medlemsenkäten 2018

04 februari 2018 Resultatet av medlemsenkäten är nu sammanställt och det var rekordmånga som svarade detta år.

Tack till er som svarade för bra kommentarer och feedback - vi kommer ta till oss av och diskutera dem för att se hur vi kan göra det kommande styrelseåret bättre och mer transparent. 

Svar på några av de vanligaste kommentarerna i enkäten:

Kan man kompostera/slänga matavfall i föreningen? Svar: Ja! Det står 3 stycken behållare nedanför trappan mot Frejgatan. Papperspåsar finns att hämta i källsorteringsrummet. 

Låser ni källsorteringsrummet ibland? Svar: Nej, men vintertid krånglar dörren ibland och då har Peter Jansson, vår fastighetsskötare, tipsat mig om att trycka till dörren inåt för att därefter blippa, så brukar det funka. 

Entrédörrarna går inte igen. Svar: Även detta ett problem som uppstår på vintern. Peter gör sitt bästa för att justera våra dörrar men här gäller det att hålla ett extra öga på att dörren stängs igen ordentligt. 

Övernattningsrummet saknar WC Svar: Det saknas en i direkt anslutning, ja. Däremot finns det en toalett tvärsöver hallen, d.v.s. bara några meter bort, som man låser upp med den nyckel som hänger i övernattningsrummet.