Nominera till styrelsen

17 februari 2024
Var vänlig att tillåta marknadsföring-cookies för att titta på denna video.

Är du nyfiken på hur det är att vara ledamot i BRF Svartviks styrelse?

Här berättar Carina om styrelsens vardag och att valberedningen@brfsvartvik.com gärna ser att du söker en plats eller nominerar en granne inför föreningsstämman den 16 maj.

Att bo i en bostadsrätt skiljer sig från att bo i en hyresrätt. Styrelsen har det viktiga uppdraget att se till att föreningen förvaltas på bästa sätt.

Alla vi medlemmar är gemensamt ansvariga för att vårt boende fungerar bra. Medlemmarnas bidrag, kunskaper och engagemang är otroligt viktiga för fortsatt bra utveckling av vår förening. Med HSB som förvaltar våra lägenheter, får vi stöd, sakkunskap och expertis i beslutsfattandet.

Inför nästa verksamhetsår behöver Valberedningen din hjälp med namnförslag på nya krafter till styrelsearbetet. Tidigare erfarenhet av förvaltning, byggnation, juridik och ekonomi kan vara meriterande men är inte ett krav. Vi behöver engagerade och ansvarstagande personer som vill bidra i vår förening! Vi hoppas att du som medlem/boende i brf Svartvik är intresserad. Arvode utgår.

Är du eller någon som du känner rätt för det här uppdraget? Mejla oss via valberedningen@brfsvartvik.com. Vi ser fram emot ditt svar så snart som möjligt, gärna innan februari månads utgång 2024!

Med vänliga hälsningar,

Brf Svartviks Valberedning
e-post Valberedningen@brfsvartvik.com