Renovering P2 från och med vecka 2

17 december 2021

Som en del märkt så håller Samfälligheten på med förberedelser inför stämpning och renovering av garage P2. Detta arbete har nu tagit paus och återupptas under vecka 2 och beräknas hålla på till vecka 8. Några platser har redan nu fått tillfälliga platser (543-546) på gästparkeringen, och när arbetet återupptas så krävs att en hel del platser utryms.

Redan nu finns det planerat var en nya plats kommer vara och när man måste flytta dit. Mer information kommer att skickas till alla berörda via HSB samt sätta upp information på berörda platser.

Under renoveringsperioden kommer endast gästparkeringen i P1 vara tillgänglig – gästplatserna vid Sandvik (2 st), Svartvik (4 st) och Tangen (4 st) berörs inte.

Notera att detta enbart är för vinterns arbete – den “stora” renoveringen (Som sker i P1) kommer troligtvis att ske sommartid. Mer information om detta kommer så fort det finns mer.

Nedan följer de instruktioner du kommer få om du berörs av renoveringen:
Har ni frågor om nedanstående instruktioner – mejla dessa till garage@minneberg.com eller hör av dig till vår förvaltare och glöm inte att ange vilken plats ni har.
Uppdatering 14/12 – efter konsultation med parkeringsbolaget så kommer P2 att vara stängt från och med mitten på vecka 1. Plats 331, 332 och 544 har fått nya instruktioner.

Mer om vilka platsers som berörs och när finns att läsa på samfällighetens hemsida