Vill du vara med och driva vår trevliga förening?

30 april 2021 Valberedningen är medlemmarnas viktigaste instrument för att skapa och bibehålla en fungerande styrelse som på ett kvalificerat och tryggt sätt kan hantera föreningens verksamhet framöver. Ofta är det valberedningen som tar initiativ till ett nödvändigt förändringsarbete. Valberedningen har alltså en nyckelfunktion och dess uppgift är bl.a. att från den stund den utses, fram till nästa årsstämma, analysera hur den sittande styrelsen arbetar.

Vill du vara med och driva vår trevliga förening?

Att bo i en bostadsrätt skiljer sig i flera avseenden från att bo i en hyresrätt. Vi medlemmar är med och äger lägenheterna och är gemensamt ansvariga för att boendet fungerar bra. Styrelsen har det viktiga uppdraget att se till att föreningen förvaltas på bästa sätt. Det är viktigt att medlemmarna ställer upp och bidrar med engagemang, kunskap och erfarenhet. 

Till nästa verksamhetsår i Brf Svartvik behöver vi i valberedningen få in förslag på personer som vill arbeta i föreningens styrelse. Vi hoppas att du som medlem och boende i föreningen är intresserad. Vi efterfrågar engagerade och ansvarstagande personer som vill göra gott för föreningen! 

Valberdningen söker efter intreserade personer till följande poster!

Valberedningen ska föreslå ledamöter till följande poster inom föreningen och presentera dem på stämman; 

  • Valberedning (alltså föreslå ersättare till sig själva)
  • Rösträknare och juterare till årets stämma

Vill du vara med och driva vår trevliga förening eller känner du någon som kan vara intresserad? Kontakta valberedningen genom att maila till nedslående adress. Vi behöver ditt svar senast den 2 maj. 

 

Heléne Björk (sammankallande), Anna Morland och Lisa Norlin – valberedningen@brfsvartvik.com.

Det går också bra att mejla till info@brfsvartvik.com.