Var med och utveckla vår fina bostadsrättsförening!

08 januari 2023 Att bo i en bostadsrätt skiljer sig från att bo i en hyresrätt. Styrelsen har det viktiga uppdraget att se till att föreningen förvaltas på bästa sätt.

Alla vi medlemmar är gemensamt ansvariga för att vårt boende fungerar bra. Medlemmarnas bidrag, kunskaper och engagemang är otroligt viktiga för fortsatt bra utveckling av vår förening. Med HSB som förvaltar våra lägenheter, får vi stöd, sakkunskap och expertis i beslutsfattandet.

Inför nästa verksamhetsår behöver Valberedningen din hjälp med namnförslag på nya krafter till styrelsearbetet. Tidigare erfarenhet av förvaltning, byggnation, juridik och ekonomi kan vara meriterande men är inte ett krav. Vi behöver engagerade och ansvarstagande personer som vill bidra i vår förening! Vi hoppas att du som medlem/boende i brf Svartvik är intresserad. HSB har bra utbildningar. Arvode utgår.

Är du eller någon som du känner rätt för det här uppdraget? Mejla oss via valberedningen@brfsvartvik.com. Vi ser fram emot ditt svar så snart som möjligt, gärna innan februari månads utgång 2023!

Med vänliga hälsningar,

Brf Svartviks Valberedning:
Helen Persson, Lisa Norlin & Marie Kasselbäck Berglund

e-post Valberedningen@brfsvartvik.com