Årsredovisningen för Brf Stadion 2017 klar

09 maj 2018 Nu är årsredovisningen för Brf Stadion klar, vederbörligen godkänd och signerad av styrelsen och kan hämtas i filen nedan. Redovisningen ska dras på föreningsstämman 21 maj för godkännande av medlemmarna – helt enligt reglerna för ekonomiska föreningar. Årsredovisningen kan också hämtas i pappersformat i hobbyrummet.

Av förvaltningsberättelsen framgår bland annat Stadion-husen har 74 bostäder – allt från en enrummare till en femrummare. Under 2017 har sju lägenheter överlåtits till nya ägare.

Föreningen har totalt 129 medlemmar. Att antalet medlemmar är större än antalet lägenheter beror på att mer än en medlem kan bo i samma lägenhet. Vid stämman gäller dock vid omröstning att varje lägenhet har en röst.

Oförändrade årsavgifter

Styrelsen har genomfört besiktningar löpande under året och underhållsplanen uppdateras årligen. Eftersom husen är relativt nya så planeras inga större åtgärder de närmsta åren. En obligatorisk ventilationskontroll har genomförts under 2017 med godkänt resultat.

Styrelsen har fastställt budgeten för 2018 och beslutat om oförändrade årsavgifter (den fasta månadskostnaden).

Mera – bland annat den ekonomiska redovisningen – kan du läsa i filen nedan. Den finns också att hämta i pappersformat i hobbyrummet på gården, avdelning "bibioteket".

Årsredovisning Brf Stadion 2017