OBS. Kolla uttaget för diskmaskinen!

12 september 2018 Det finns anledning för alla på Stadion som bor i "mittenlägenheterna" (mitt emot hissdörrarna) att inför slutbesiktningen kolla var eluttaget för diskmaskinen är placerad. Det kan – i värsta fall – sitta i ett smalt köksskåp där ingen elektriker kommer åt det utan att riva köksskåpen. Ifall något elfel skulle uppkomma.

För en medlem har det uppstått behov av att komma åt uttaget. Men eluttaget visade sig sitta i det smala köksskåp där man kan förvara bakbord, skärbrädor och ugnsplåtar. Helt oåtkomligt för en elektriker.

Den aktuella lägenheten är en "mittenlägenhet" (mitt emot hissarna) på 105 kvadratmeter i 33:an. Risk finns alltså att samma fel kan finnas i fler "mittenlägenheter" både på 33:an och 35:an. Klart är dock att det inte gäller alla "mittenlägenheter".

I övriga lägenheter finns i standardlösningen inga "smalskåp".

Alltså: Kolla var eluttaget sitter i din "mittenlägenhet". Den ska normalt sitta i köksskåpet under diskplåten där sopkorgarna finns. Då går den att komma åt.

Anmäl till Svante Utsi

Ifall ditt eluttag sitter i "smalskåpet", anmäl detta till styrelsens tekniska koordinator Svante Utsi. Ange namn och lägenhetsnummer.

Alternativ 1. Maila Svante Utsi, svante.utsi@gmail.com

Alternaiv 2. Lägg ditt meddelande i Svante Utsis brevlåda på 35:an.