– En ren glädje att skotta snö!

02 februari 2020 Familjen Lönnbom fick det hittills snörikaste snöskottarpasset 1-2 februari. Snön har vräkt ner i en veckas tid. – Inga som helst problem. Det var bara skönt att komma ut och skotta, sade en glittrande glad mamma i familjen, Lina Lönnbom. En ren glädje för hela familjen.

– Men vi ska absolut inte ta åt oss all äran för snöskottningen, sade pappa Erik. Andra medlemmar har skottat i förväg. Medlemmarna ställer upp på Stadion. Utan det hade det varit mycket att skotta för oss.

Vi sparar pengar

Familjen Lönnbom ingår i det Snöskottarkompani som frivilligt anmält sig att under lördagar och söndagar att göra rent framför dörrar och andra platser där traktorn inte kommer åt.

I Stadions avtal ingår att Stadions vaktmästare inte behöver skotta lördagar och söndagar. Allt för att hålla nere kostnaderna.

Ett 20-tal anmälde sig

Ett 20-tal familjer/medlemmar anmälde sig frivilligt i höstas. För många blev det ingen snöskottning alls, eftersom det aldrig snöade.

Men uppenbarligen går det att fixa även när snön vräker ner eftersom många andra medlemmar bidrar när det kommer mycket snö. En stor eloge även till dem.