Det bästa på Stadion är vi som bor här!

20 oktober 2015 Nu har vi papper på det. Det bästa på Stadion är vi som bor här. Folk trivs jättebra och gillar sina grannar! Det visar den enkätundersökning som vi gjorde 4-15 september.

Som de flesta minns fick alla boende chansen att svara på ett tiotal frågor om trivsel och ordning på Stadion i en enkätundersökning som vi kallade för Stadionkompassen-enkäten. Betygsättningen skedde på en tiogradig skala. Dessutom fick alla möjlighet att lämna kommentarer i de olika frågorna.

65 procent av alla svarade på enkäten – och det är ett bra resultat.

9,08 av 10 möjliga

Och det allra roligaste var att de allra flesta är glada över att bo på Stadion. Högsta betyget fick den avslutande frågan "Hur trivs egentligen du och din familj på Stadion". Medelbetyget blev 9,08, trots att tio poäng motsvarade "Bättre kan det inte bli". Fantastiskt!

Frågan om hur man trivs med grannarna fick 8,45 poäng. Det bekräftar bara att folk trivs.

Näst högsta betyget fick faktiskt den här hemsida och nyhetsbrevet. Också mycket roligt och inspirerande.

Eje har analyserat

Men självfallet finns också förbättringspotentialer på många områden. Vår ordförande Eje Eriksson har analyserat resultatet och han kommer att berätta om det på medlemsmötet den 28 oktober. Det som fick lägsta betyget kan vi själva förbättra – ganska enkelt.

Vi kommer också att redovisa alla medlemmarnas kommentarer vid mötet den 28 oktober i Relaxen översta våningen på 35:an med början kl 18.30. Det fanns också många pekpinnar i kommentarerna. Missa inte medlemsmötet!