God Jul och – och ett litet trivseltips!

23 december 2018 Julen är här med riktig vinterkyla, kritvit snö och julstjärnor, juleljus och julgranar i fönstren på Stadion. Må alla ha en riktigt gammeldags skön jul! Och därefter ett riktigt gott nytt 2019! Här ett litet trivsel tips från styrelsen om alla förpackningar, särskilt flaskor och annat glas.

Behållarna i vårt soprum brukar bli överfulla efter julhelgen. Det gäller särskilt flaskor av allehanda slag, men också kartonger och andra förpackningar.

För att föreningen ska slippa extrakostnader som följer av överfulla sopkärl kan det vara smart att ställa undan tomflaskor och kartonger i ett hörn på den egna balkongen någon dag ifall det ser ut att bli överfullt i soprummet. Några stora fester på balkongen lär det inte bli så här års.

Gäller särskilt Relaxen till nyår

Det här gäller både jul och nyår – och särskilt dem som bokat Relaxen för nyårsaftons kväll i år. Ta med tomglas och annat skrymmande till den egna balkongen någon dag. Det duger inte att lämna kvar sådant som någon annan måste städa undan.

Det sistnämnda därför att det var häftigt mycket tomglas i Relaxen efter förra nyår. Styrelsen fick klagomål och förutsätter att det inte upprepas nyårsafton 2018.