Ove fixar uppfräschning av utemöbler

13 maj 2016 Hög tid att fräscha upp utemöblerna efter allt damm som samlats på dem. Sagt och gjort. Medlemmen Ove Broström anmälde sig som frivillig att tvätta och olja in dem. Ännu en fin insats för att öka trivseln på Stadion.

Vi har haft mycket kringyrande damm i luften sedan Stadionhusen blev färdiga. Första sommaren fanns över huvud taget ingen gräsmatta och den gräsmatta som finns nu är inte världens bästa precis. Från gatan kommer också mycket damm som sprids med de starka vindar som ofta blåser på toppen av Luleå.

Fixade utrustning från egna stugan

Tidigare radiohandlaren i Boden och numera medlem/boende på Stadion, Ove Broström, tog tag i saken när det gällde utemöblerna framför huset och på grillplatsen samt utrustningen på lekplatsen. I fredags förmiddag var han i full gång med att tvätta möblerna. Vattenslang, hinkar  och borstar hade han lånat från den egna stugan.

Under helgen planerade hans sedan att olja in allt. Skyltar som varnar folk att sätta sig på nyoljade bänkar hade han också fixat.

Vad vore Stadion utan alla frivilliga som ställer upp och skapar ordning och trivsel i vår utemiljö? Efter helgen kan medlemmarna tryggt sätta sig på utemöblerna även i finklänning och finkostym.