Info om P-platser, våningsplan, dörrautomatik, mm

18 mars 2015 Nu är P-platserna rejält uppmärkta. Och nu har vaktbolaget Q-park börjat patrullera området för att säkra att allt fungerar till det bästa för oss alla.

Besöksandeplatserna är naturligtvis till för besökande släkt och vänner, som även ska kunna övernatta hos oss. Ställer man som boende sin bil på besöksplatserna så riskerar man alltså böter. Se upp för det!

Kliva in i rätt lägenhet

Nu är våningsplanen uppmärkta. Styrelsen valde målning med hjälp av schabloner, för att spara kostnader. Och det blev ju både tydligt och snyggt. Så nu riskerar man inte längre att stiga in i fel våning på fel våningsplan.

Längre "öppettid"

Dörrautomatiken i 35-an är ändrad till något längre "öppettid". Där var en anpassning till rullstolsburna. Allt för bästa trivsel och funktion för alla.

Ny hemsida på gång

Vi får snart en ny hemsida för Stadion, förhoppningsvis före 1 mars. Den ska vara mer lättläst och trevlig att läsa. Och enklare att hantera för webbredaktören. Låt oss hoppas på det bästa.

Livet på fjälltoppen

Isande kallt och ofta lite blåsigt. Nu märker vi sannerligen att vi bor på Luleåas högsta fjälltopp. Minus 20 grader och bara två sekundmeter vind ger en kyleffekt på minus 27. Blåser det sex sekundmeter så blir det minus 32. Allt enligt SMHI.

Och ändå vill vi bo just här. Egentligen är vi ju lite konstiga. Eller bara normala norrbottningar?

:-)