Vissa pakeringsproblem kvarstår

17 november 2015 Styrelsen konstaterade vid sitt styrelsemöte i måndags att det fortfarande kvarstår problem med gästparkeringarna. Det förekommer att personer som bor eller är skrivna på Stadion använder gästparkeringen med parkeringsbiljett. Det handlar om hänsyn och moral.

Under helgerna är gästparkeringarna ofta fulla och barn och anhöriga som besöker och kanske övernattar hos de boende hittar ingen parkeringsplats till sina bilar. Då händer det inte så sällan att personer som bor på Stadion har sin bil på gästparkeringen med ett parkeringstillstånd i rutan.

Det finns garage att hyra

Det bör påpekas än en gång: Gästparkeringarna är inte till för vare sig ägare av lägenheter eller boende i dessa lägenheter, oavsett var de är skrivna i folkbokförningen. För dessa finns en parkeringsplats tillgänglig i vårt eget garage. Har man två bilar så finns lediga platser hos Lulebo med samma bekväma gångavstånd som till våra egna garage. Det är bara att ringa Lulebo.

Ny parkeringsbiljett möjliggör identifiering

Från och med nyår får alla boende en ny parkeringsbiljett som ska signeras. Nuvarande parkeringsbiljetter slutar då att gälla. Det gör det lättare att identifiera "fuskare". Men det går sällan att helgardera sig mot den som sätter i system att kringgå regler för gemensam trivsel.

För allas gemensamma trivsel – sluta stå på gästparkeringarna du som bor eller är skriven på Stadion! De är till för tillfälliga besökare. Styrelsen ska i samråd med vaktbolaget försöka hålla efter "fuskarna" med parkeringsböter.