Målning av betongytor på garaget nästa sommar?

08 september 2020 Efter förslag från medlemmar tog styrelsen för Brf Stadion ett beslut om att eventuellt måla betongytorna framför allt på framsidorna av garaget. Tanken är att vi gör det själv kommande försommar – alltså ett målarparty med korvgrillning. Vi beslöt också att efterlysa synpunkter och idéer från medlemmarna.

Det arrangerades ju inget städparty utomhus försommaren 2020 eftersom våra frivilliga trägårdsarbetare gjort så fantastiskt fint jobb innan planerat städdatum. Samma sak kan hända 2021.

Varför inte?

"När allt nu är så fint nu med blomsterbacke, rabatter, buskar och annat i vår utemiljö. Varför inte måla de grå trista betongväggarna längst ner på de två sidor som vetter mot huset"? sade en av våra medlemmar.

Ja varför inte? Men kanske ska vi lyssna efter synpunkter från medlemmarna, tyckte styrelsen. 

Alltså:

Ska vi måla betongen längst ner? Ska vi göra det som ett gemensamt målarparty till försommaren 2021? Hur skulle det kunna se ut? Några olika sektioner med släta olika färger? Eller konstnärliga motiv? Eller en kombination?

Maila gärna in synpunkter till styrelsen. Känner du för det – skissa idéer till motiv! Men se det inte som någon "folkomröstning" med heta debatter och majoritetsbeslut. Det kan också sluta med att vi inte målar alls. Kanske börjar färgerna flagna och bli fula. 

Maila till

lars.pekka@bonitet.se