VIKTIG Gästrum 1 är inte bokningsbar!

27 november 2016 Gästrum 1 är uthyrd på långtidshyra från och med 1 maj 2016 och tills vidare. Styrelsen tog beslutet efter vårens medlemsmöte. Anledningen är att gästrummen står tomma långa tider under ett år – och långtidshyran ger bra pengar till vår gemensamma kassa. Det har fungerat mycket bra hittills.

Vid olika tidpunkter har det felaktigt varit möjligt att boka Gästrum 1 via de elektroniska bokningstablåerna. Det ställer till problem när gästerna anländer.

Styrelsen har varje gång påtalat detta till HSB, som är den som upphandlar det elektroniska bokningssystemet. HSB har gått vidare till leverantören av bokningssystemet. Leverantören har uppenbarligen problem med att klara av den utrustning som man levererat.

Nu har Gästrum 1 tagits bort

Per Altan har gjort nya snabba insatser efter informationsmötet i onsdags och nu har Gästrum 1 tagits bort helt från bokningstablån – och vi hoppas att det inte dyker upp igen, vilket är osannolikt.

Samma pris

Däremot kan du boka gästrum 2 som vanligt och dessutom kvarterslokalen (samlingslokalens) som är utrustad med all köksutrustning och möjlighet till 4 bäddplatser. Toaletter finns utanför dörren, men dusch saknas. Därför måste man lita till värdfamiljens egen dusch.

De som hade lurats att boka Gästrum 1 är nu inbokade i kvarterslokalen.

Priset för kvarterslokalen är samma som för gästrummet.