Städ- och grillafton 8 juni

19 maj 2016 Onsdag den 8 juni kl 18.00 träffas vi alla på grillplatsen för en städ- och grilldag på Stadion. Det blir en trevlig träff under gemytliga former när försommaren är som finast (hoppas, hoppas) och där festkommittén och utegruppen fixar det praktiska.

Skogsgrupp och gårdsgrupp

Vi börjar med att dela in oss i två städgrupper, en skogsgrupp och en gårdsgrupp. Skogsgruppen ansvarar för de närmsta stigarna på Lulsundstoppen och gårdsgruppen svarar för tomten och utemiljön kring husen.

Ta på handskar!

Föreningen håller all utrustning för städningen. Vi utrustas oss själva med arbetshandskar – och den som vill kan ju tillverka en liten käpp med spik i ena ändan för att plocka skräp.

Knytkalas

Grillningen blir liksom förra året ett knytkalas där var och en tar med sig korv, en köttbit eller fisk att grilla. Dessutom senap och andra tillbehör – inklusive drycker enligt vars och ens önskmål. Dessutom är det bra om man hämtar ett litet björkris och tillverkar en grillpinne. Det är osäkert om det finns grillpinnar i föreningens regi, säger Ann-Britt Eriksson i festkommittén.

VÄLKOMNA ALLA som kan, både stora och små, till en riktigt gemytlig försommarkväll, önskar festkommittén, utegruppen och styrelsen.