Fyra viktiga nyheter på Stadion

03 november 2016 • Det finns parkeringsplatser ute och inne att hyra. • Informationsmöte 13 nov. • Låskolvar i lägenheterna ska besiktigas. • Årets glöggmingel blir den 10 dec. Läs mera om dessa nyheter här nedan.

Parkringsplatser lediga

För närvarande finns en parkeringsplats ledig i garaget för uthyrning till medlemmar. Dessutom finns två lediga platser utomhus. Är du intresserad av dessa platser – hör av dig till Tore Öberg 070-515 37 00. Mail: tore.oberg@hotmail.se

Låskolvar besiktigas

Samtliga lågkolvar i dörrerna mellan lägenhet och hall kommer att besiktigas av låsleverantören. Anledningen är att medlemmar plötsligt blivit utestängda från lägenheten – nyckeln har inte fungerat.

Eftersom det uppenbarligen har varit problem med vissa låskolvar av denna typ så kommer alla låskolvar att undersökas för att inte fler blir utlåsta.

När det blir aktuellt så går mer exakt information ut till alla medlemmar.

Informationsmöte 23 november

Höstens informationsmöte med alla medlemmar kommer att hållas onsdagen den 23 november kl 18.30 i samlingslokalen på bottenvåningen i 33:an.

Styrelsen kommer att berätta om arbetet med ekonomin (som varit framgångsrikt), om de olika avtalen som vi har med underleverantörer, om bokningsfrekvensen av våra gemensamhetslokaler, regler för uthyrning av lägenheter i andra hand, om det är viktigt att vi håller informationsmöten osv.

Det kommer en mer specificerad dagordning lite senare. Det är viktigt att du redan nu bokar in 23 november. Det är en chans för styrelsen att få synpunkter och vägledning från medlemmarna. Det är ju medlemmarna som är styrelsens uppdragsgivare.

Glöggmingel 10 dec

Årets glöggmingel blir lördag den 10 december. Exakt klockslag meddelas senare.

Att vi väljer en lördag denna gång beror på att många upplevt att en vanlig vardagkväll innebär att de flesta går hem efter en liten stund. Många har en arbetsdag morgonen därpå och barn ska till förskolor och skolor.

En lördag kväll kanske fler vill stanna en lite längre stund för att lära känna grannar ännu mer.