Garage o parkeringar fixar sig!

10 november 2014 Nu är det klart – alla som vill ha garage eller parkeringsplats för en andra bil kommer att få det. Vice ordföranden Tore Öberg har gett besked direkt till de berörda.

Parkeringsplatserna

Utomhus blir det åtta eller nio parkeringsplatser (en ändrade i sista stund från garage till parkeringsplats). Dessutom öronmärks en plats för hemtjänsten och det blir eventuellt också en reservplats. Parkeringsplatserna blir i rutorna mot cykelförrådet. Det blir inga elstolpar eftersom kostnaden blir för hög. En parkeringsplats skulle kosta mer än garageplats.

Utöver det kommer 7-8 gästparkeringar att utmärkas mot cykelförrådet och slänten. Gästplatserna är inte avsedda för oss som bor på Stadion.

HSB kommer att kontakta vederbörande för kontraktsskrivande.

OBS. Vi som bor på Stadion bör inte heller parkera på Lulebos gästplatser, vilket har inträffat några gånger. Det kan i längden störa relationerna och det är onödigt, särskilt när Lulebo ställer garageplatser till förfogande till oss.

Garageplatserna

De som önskade garageplats för andrabilen kommer att få plats med eluttag hos Lulebo tvärs över gatan där det finns lediga platser. De som önskar garageplats vänder sig direkt till Lulebo. Områdeskontoret på Hertsö Torg 3 har telefon nr 0920-23 67 50. De hänvisar till sin hemsida för bokning av garageplatser.

Gå in på www.lulebo.se Klicka på "Ledigt" och därefter på "Lediga platser" i vänsterspalten. Kompanivägen 29-31 (plan 0) är det garage som finns närmast oss på Stadion.

Det tar ett tag att få tilldelning av garaget hos Lulebo. Det är en stor organisation och det brukar betyda en del väntan innan allt faller på plats.