Styrelsen informerar - 2014, september, nr 2

24 september 2014 Styrelsen i HSB Brf Stadion vill informera från sina styrelsemöten samt från kontakter i övrigt som påverkar vårt boende i Brf Stadion.

•Problem med garageportar och fjärrstyrningsdosor.
De problem som uppmärksammats gällande garageportar och fjärrstyrningsportar fortsätter att skapa problem för oss. Leverantören har ännu inte lyckats identifiera problemet. Styrelsen arbetar vidare tillsammans med HSB för att lösa detta.

•Kollektivtrafik och utveckling av kommunens mark (nära vår fastighet)
Kollektivtrafik med buss börjar trafikera området i mitten av oktober. Området som helhet kommer att få 20-minuters trafik, upp till oss på Lulsundsberget något glesare trafik. Kommunen kommer inför trafikstarten att iordningställa vändplan och deras parkering intill vändplan inom kort. Därmed kommer det även att bli lite mer ordning vad gäller felaktigt parkerade fordon.
Aktivitetsytan bakom föreningens garage kommer att iordningställas med lekplats, grillplats och planteringar. Byggstart förhoppningsvis redan nu i höst och tanken är att det ska färdigställas nästa sommar. Även stigarna intill aktivitetsytan och bakom/nedanför vår fastighet kommer att ses över ytterligare.

•Parkeringsplatser.
Styrelsen arbetar vidare vad gäller att se över parkeringssituationen för boende i vår förening. De som önskar hyra extra parkeringsplats ska anmäla sitt intresse till HSBs kundservice senast den 15 oktober. Även de som anmält intresse tidigare måste anmäla intresse igen. Först efter att detta är gjort kan styrelsen få en samlad bild av de faktiska dagsaktuella behoven.
Vi undersöker Lulebos möjligheter för andra än deras hyresgäster att hyra parkeringsplats i deras två garage på Lulsundsberget. Vi räknar med att ha ett svar på detta i mitten av oktober. I skrivande stund ska de ha 44 st parkeringsplatser lediga.

•Festkommitté.
Det har inkommit önskemål om att bilda en festkommitté men inga intresserade har hört av sig för att ingå i kommittén. Styrelsen uppmanar än en gång eventuellt intresserade att höra av sig.

•Övrigt
Styrelsen har beslutat att köpa in en piskställning för mattor mm som kommer ställas
på lämplig plats ute på gården.

Senaste styrelsemöte genomfördes den 22 september och nästa styrelsemöte är planerat till den 17 november.

Hälsningar
Styrelsen Brf Stadion
Ulrika, Margit, Tore, Mikael och Mats