2005-06-16

Semesterstängt
Expeditionen kommer att vara stängd för semester fr o m måndagen den 4 juli och öppnar igen den 1 augusti. Det går bra att lägga meddelanden i expeditionens brevlåda på Vantgatan 3 eller skicka e-post på adressen expeditionen@hsbgraberget.se

Projektplan för fasadrenovering och ventilationsbyte
Etapp 1: Kabelgatan 8-20 är nu både målning och ventilation klara.
Etapp 2: Kabelgatan 33-41 kommer att pågå enligt följande:
Kabelgatan 33 under vecka 18-26
Kabelgatan 35 under vecka 21-29
Kabelgatan 37 under vecka 27-35
Kabelgatan 39 under vecka 30-38
Kabelgatan 41 under vecka 36-45
Ventilationsbytet kommer att påbörjas under hösten när färdigställandet av fasaderna börjar närma sig. Det kommer även att tas fram olika modeller på spiskåpor. Standardmodellen betalar föreningen men om tillval görs så betalar medlemmen mellanskillnaden. Tänk på att kontakta styrelsen om Ni avser att renovera Ert kök så inte spiskåpan blir av fel modell.

P-platser och garage
Som de flesta vet så har föreningen ont om p-platser och garage. Vi kommer att titta över detta under hösten och har planer på att teckna ett enklare hyresavtal med de som har en plats. Det kommer att finnas med uppsägningstid och man förbinder sig att utnyttja platsen. Det är ohållbart att ha en p-plats eller ett garage som inte nyttjas.

Vår Bostad
Tidningen Vår Bostad kommer inte att ingå i den medlemsavgift som föreningen betalar till HSB Göteborg. Styrelsen har då beslutat att de medlemmar som i fortsättningen ändå vill ha tidningen får göra en egen prenumeration. Ring i så fall prenumerationsavdelningen på telefon 08-692 02 18. Tidningen kommer som vanligt hela 2005.

Tre nya lägenheter på Vantgatan 3, 2 rum och kök
Vi kan nu erbjuda tre nya lägenheter (tidigare kontorslokal) på bottenplan till försäljning. Lägenheterna är inredda med ekparkett i vardagsrum och kök, klinkergolv i hall och bad, helkaklat badrum. Lägenheterna är delvis anpassade för funktionshindrade.
Lägenhet 1:  61,5 kvm, utgångspris 825 000:-
Lägenhet 2:  60,0 kvm, utgångspris 825 000:-
Lägenhet 3:  69,8 kvm, utgångspris 850 000:-
Inflyttningsdag för alla lägenheter är 2005-09-01.
För mer information kontakta HSB-Mäklaren Ingrid Öberg, telefon 031-85 91 38.

Boule
Våra boulelag har haft stora framgångar i HSB-Cup under årens lopp så nu har vi även fått vandringspokalen och vi passar på att gratulera spelarna än en gång. I området så har vi en boule-bana att spela på nere vid höghusen.
Spelar du boule eller är du intresserad att lära dig så kontakta Carl-Axel Hellman på telefon 42 23 23 eller via e-post: cahotium@hotmail.com så kan ni spela tillsammans.

Rastning av hundar
Du som har hund måste vara noga med att plocka upp efter hunden. Det är mycket obehagligt att rensa i rabatter och att klippa gräsmattor när det ligger hundskit överallt.

Balkonglådor
Det blåser och stormar ganska bra här på Gråberget och om du har balkonglådor hängande så placera dessa på insidan av balkongräcket för allas säkerhet.

Semestervikarie trappstädning
Är det någon som önskar sommarjobb med trappstädning så kontakta Linnéa snarast på expeditionen telefon: 12 02 51.

Protokoll från årsstämman
Som bilaga till detta Gråbergsblad bifogas protokollet från årsstämman. Om du inte har kvar motioner m m från stämman så finns allt att läsa på expeditionen.

Vi önskar alla en skön sommar!