2005-12-14

Oförändrade månadsavgifter
Styrelsen har glädjen att meddela att det blir oförändrade månadsavgifter även för 2006.

Nya tider för expeditionen
Fr o m januari gäller nya arbetstider för expeditionen: tisdagar 16–20, onsdagar 8–16 och torsdagar 8–15. ”Kvällsöppet” är flyttat till tisdagar 18–20. Givetvis är du välkommen in när som helst, men ring då gärna innan. Expeditionen har stängt den 27–30 december och är öppen igen tisdagen den 3 januari 16–20. Fastighetsskötarna arbetar som vanligt.

Nu har vi 564 lägenheter
De tre nya lägenheterna är nu färdigställda och de får adress Vantgatan 3 J, 3 K och 3 L. Försäljningen är i slutskedet, så snart kan vi alltså välkomna nya medlemmar till oss.

Ventilationsarbete på Kabelgatan 33–41
Byte av spiskåpor på Kabelgatan 33–41 sker under januari och februari. Arbetet löper på i ”nummerordning”. Kontakta expeditionen om du inte vill ha standardkåpan.

Vi slipper digitalboxar
Vi som har kabel-TV behöver inte köpa digitalboxar när det analoga TV-nätet släcks ned.

Firma hämtar vitvaror
Det är inte tillåtet att ställa vitvaror och elektronik i grovsoprummen, eftersom vi får betala dyra avgifter för hämtning. När du köper nytt ska leverantören ta emot de gamla maskinerna. Alternativt kan du ringa Frigga kylservice, telefon 700 89 89 för gratis hämtning av spisar, kylar, frysar, diskmaskiner, tvättmaskiner och liknande, men inte elektronik.

Pub i februari
Nästa pub planeras till någon gång i februari. Håll ögonen öppna efter anslag i entréerna.

Levande ljus och brandvarnare
Så här i juletid tänder många levande ljus. En god regel är att den som tänder ett ljus också släcker det. Om du inte redan har brandvarnare så skaffa denna billiga livförsäkring nu. Gör även till en vana att regelbundet kolla funktion och byta batteri, t ex vid första advent.

Inbrott och stölder
Vi har den senaste tiden haft flera inbrott, både i lägenheter och på expeditionen, och fyra ljusslingor har stulits. Polisanmäl alla inbrott/inbrottsförsök och var vaksam på allt misstänkt.

Kolla hemförsäkringen
Vi uppmanar alla att kolla att hemförsäkringen omfattar ett tillägg för bostadsrätt.

Tappat nyckeln?
Om du tappar din nyckel, fråga expeditionen om vi har hittat den. Vi har några inlämnade.

Till sist tackar vi för året som gått och önskar alla GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!