Arbetet med balkongernas betong återupptas

25 mars 2021 I april återupptar Eklunds Grund & Fasad arbetet med att laga och måla de vita betongsidorna- och betongundersidorna kring balkongerna och uteplatserna.
Bild som visar lagad betongsida innan målning

Detta gäller de hus och ställen där arbetet redan är påbörjat, och nu alltså kommer att färdigställas under året. De hus som berörs kommer att få information i brevinkastet/på trapphusdörren ca två veckor i förväg.

Du kommer att behöva flytta på möbler och dylikt bort från altaner och från betongsidorna, samt ta ner ev. markiser och sådant som är monterat på den vita betongytan. Du bekostar själv demontering av markis enligt föreningens föreskrifter för uteplatser. Eklunds Grund & Fasad kan hjälpa till med detta mot en avgift.

Eklunds Grund & Fasad kommer att bygga ställning utanför balkonger och uteplatser, så att de kan ta sig in på balkongerna utifrån. De kommer därmed inte behöva gå via lägenheterna. 

De flexar bort befintlig färg på betongytorna, lagar skador i betongen och målar sedan två lager. De skyddtäcker innan lagning och målning.

Eventuella frågor besvaras av Eklunds Grund & Fasad på tel,070-5792006.