Boendeparkeringstillstånd

09 januari 2024 Här kommer information till dig som parkerar på de onumrerade parkeringsplatserna, de så kallade boendeparkeringarna.

Avarn Security AB i samarbete med ePARK tar över parkeringsdriften för Brf Gräslöken från och med måndagen 2024-01-15. Från och med detta datum behöver du ett nytt boendeparkeringstillstånd samt betala avgiften via ePark. Systemet är kopplat till SPAR - statens personadressregister - och boendetillstånd ges automatisk för personer skrivna på en adress inom föreningen.

Så här gör du:

 ·       Ladda ned appen ePARK i din smartphone. Den finns att ladda ner via: App Store eller Google Play.

·        När du har skapat ett konto i appen med ett betalsätt kan du gå in via QR-koden nedan. Scanna QR-koden med kameran på din mobil och klicka på länken som dyker upp eller ladda ned en app för att scanna QR-koden (tex QR-reader).

 Eller:

·         Gå in på denna webbsida: https://eparkera.se/permit/shop/greenley

·         Klicka på ’Boendetillstånd Brf Gräslöken’

·         Klicka på ’Skapa konto’

·         Fyll i ditt registreringsnummer och ditt personnummer

·         Välj betalsätt

·         Klicka på ’Slutför’

·    Välj mellan att köpa ett Månadskort för 125 kr eller att starta parkering och betala 5 kr/h när det väl blir dags att parkera.

 

 

 Bra att veta

När du köpt ett tillstånd kan du administrera ditt tillstånd via ePark appen genom att logga in med e-postadress och lösen. Ditt tillstånd hittar du under tillstånd, och där kan du även byta registreringsnummer på boendetillståndet vid behov.

Du kan även logga in via epark.se med din e-postadress och lösen.

På mina sidor kan du ändra betalsätt, ändra registreringsnummer på boendetillståndet. Vid faktura som betalsätt ansluter du till Autogiro eller e-faktura via din bank. ePark tar ut en aviavgift på 25 kr vid pappersfaktura, autogiro och e-faktura. Vid e-postfaktura eller kort som betalsätt tillkommer ingen aviavgift.

Det kommer även vara möjligt att betala via sms. Skyltarna på parkeringsplatserna kommer att bytas ut i samband med byte av entreprenör.

Om du inte har möjlighet att använda internet kan du ringa eParks support och få hjälp att skapa ett konto.

Vid frågor, kontakta ePARK support:

Mail support@epark.se eller telefon 010-101 31 10

  • QR-kod ePark.png
    QR-kod ePark.png

Till nyhetslistan