Besöka BoService? Nya rutiner

08 december 2020 Upplands Boservice verksamhet pågår som vanligt i dessa ovanliga tider. Däremot har vi precis som hela övriga samhället anpassat oss för att minska risken för spridning av covid-19. Det innebär bland annat att vår personal i så stor utsträckning det är möjligt arbetar hemifrån, och vi undviker fysiska möten så långt det går. 

Av den anledningen tar vi från och med nu enbart emot bokade besök på vårt kontor på Märstagatan 4. Vi ber dig därför att alltid ta kontakt med oss på antingen telefon 018-18 74 02 mellan kl 9-12, eller e-post ekonomiforvaltning@boservice.hsb.se innan du kommer till kontoret. Du kan självklart också ringa direkt till din kontaktperson. För både er och vår säkerhets skull försöker vi hjälpa till med så mycket som möjligt via de kanalerna. Om du behöver lämna papper till oss finns en brevlåda ute vid vägen som töms dagligen.

Vi tackar för er förståelse, och för era insatser för att tillsammans med oss minska smittspridningen. Vi ber dig som mottagare av det här mailet att också sprida denna information i hela er styrelse.

Upplands Boservice


Till nyhetslistan