Fototävling - anordnad av "Vi på Gräslöken"

01 augusti 2021 Nu är det dags för en tävling anordnad av initiativtagare i facebook-gruppen "Vi på Gräslöken" igen. Denna gång är det fotografering som gäller och temat är "Sommar i Gräslöken!"
Poster för fototävlingen

Alla som bor här i Brf Gräslöken är välkomna att delta, oavsett om ni fotograferar med en proffsig systemkamera med ljus och blixtar och orkester, eller om ni använder mobilkameran.

 

Bidraget ska vara inskickat senast 31 augusti. Maila till abbya@live.se eller skicka som PM  via Facebook messenger till Kicki Fors, Johanna Hokkanen eller Sindy Yanez. Märk mailet eller meddelandet med Foto och glöm inte att skriva under med ditt namn och ålder. Max 3 bilder per person, varav endast ett bidrag kan vinna pris. Om två eller tre av bilderna skulle komma på prispallen faller de/den med minst röster automatiskt ur tävlingen till nästa tävlandes fördel.

 

Vi delar upp de tävlande i två grupper. En är barn och ungdomar upp till 13 år och den andra är ungdomar och vuxna upp till 100+ år!

 

Temat är som ovan skrivet "Sommar i Gräslöken!". Fotot ska vara taget här i området och under sommarhalvåret. Tänk grönt och skönt, och gärna något tydligt från vårt område. Tänk stort och utanför ramarna!

 

Juryn tar fram förslag ur båda tävlingsgrupper och lägger upp för omröstning här i Vi på Gräslöken.

 

Vi har fina priser från bland annat Sirius fotboll och Ica Årstahallen och fler tillkommer! 

 

Stort lycka till - och säg:"Omelett!" :) 

 

Med vänligaste hälsningar,

Johanna, Kicki, Cilla, Cecilia, Sindy och Sara

 

PS - Hätr hittar du facebook-gruppen "Vi på Gräslöken"


Till nyhetslistan