Nu är Trygghets- och störningsjouren igång - så här fungerar det

22 november 2020 Nu är de sista pusselbitarna på plats för Brf Gräslökens Trygghets- och störningjour. För allas vår trygghet kan vi nu larma jouren om vi upplever ett hot, en inkräktande person, störningar mm... Kom ihåg att vid akut fara är det alltid 112 som gäller.

Här hittar du telefonnumret.

Trygghets- och störningsjouren har tagits fram under hösten som ett led i det trygghetsarbete som pågår i föreningen. Syftet är att alla boende i BRF Gräslöken skall kunna påkalla hjälp vid upplevda hot och störningar som inte är akuta lägen där polis, räddningstjänst eller sjukvård rycker ut.

Jouren är aktiv 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan och tillgängliga för insats när vi påkallar den. I instruktionerna som styrelsen och AVARN tagit fram kan du läsa mer om hur du kan använda jouren och vad du behöver tänka på när du gör det.

Läs gärna på instruktionen och övrig information nu - så att du är förberedd när du behöver använda den. Uppstår en situation där Trygghetsjouren är den du skall vända dig till har du förmodligen inte tid och möjlighet att börja läsa vad som gäller då.

Berätta gärna för dina grannar och diskutera hur trygghets- och störningsjouren kan hjälpa oss alla till en tryggare miljö och ett trivsamt boende.

Till instruktionen med telefonnummer och praktisk information - klicka här

Det finns också en snabblänk längst ned på startsidan


Till nyhetslistan