Ny information i trapphusen - ta en titt!

17 januari 2021 Tavlorna kom på plats redan i december och nu har de fyllts med ny fräsch information - ta en titt i trapphusen och bekanta dig med innehållet.
Informationstavla med 6 blad - tre med kontaktuppgifter och tre med ordningsregler

Nu finns det äntligen ny och uppdaterad information i våra nya informationstavlor. Förutom i trapphusen finns informationen i våra servicehus.

De innehåller dels våra ordningsregler som vi alla bör ha koll på för att bidra till trivsel och god grannsämja. Dels finns där aktuell kontaktinformation till de viktigaste funktionerna i form av förvaltning, fastighetsskötsel, jour- och larmnummer och mycket mera.Du hittar både e-postadresser och telefonnummer och i några fall de avtalsnummer du behöver uppge för att anmäla en skada t ex.

I samband med att de nya tavlorna nu tagits i bruk så kommer vi att rensa bort eventuell gammal information som ibland suttit lite "här och där". Dessutom ser vi just nu över skyltning till våra gemensamma lokaler, soprum etc - allt för att underlätta för alla att nyttja alla de faciliteter som finns för oss medlemmar.

Säg till om du saknar något via "Förslagslådan"

Nytt telefonnummer till föreningens medlemsservice och tjänster

Från och med årsskiftet når du bl a förvaltaren och expeditionen via nummer 018-500 000.

Där får du följande knappval:

            1 – Förvaltaren

            2 – Expeditionen

            3 – Stamrenoveringsentreprenören

            4 – Boservice

            9 – Trygghetsjouren

Lägg in detta nummer som snabbval i din telefon så når du lätt föreningens olika funktioner. Då expeditionen bemannas av styrelsemedlemmar när de har tid över så föredras mailkontakt men de som önskar kan tala in ett meddelande så återkommer de när de har möjlighet.