Bokningen öppen igen för några av föreningens fritidsresurser

09 juli 2021 Nu när restriktionerna har börjat släppas och vi fått igång bokningssystemet igen - så går det att börja nyttja flera av föreningens gemensamma fritidsresurser. Boka via tagg på tavlorna i servicehusen eller på nätet via bokningssystemet.
Bild på tummen upp

Nu är flera av våra fritidsresurser öppnade och kan bokas igen. Allt är nu städat och fint för att börja välkomna alla. Det som går att boka nu är:

  • Samlingslokalen
  • Övernattningsrummet
  • Bastun

Hobbyrum och vävstuga samt bibliotek kan även dom börja nyttjas - kontakta respektive ansvarig om du vill veta mera om dessa resurser. Vilka de är kan se under "Gräslöken fritid"  och därunder respektive verksamhet.

Nu väntar vi på att få allt klart för att öppna pingisrummet igen. Efter att frysarna för stamrenoveringen flyttats till målerirummet i serviucehus 2 behöver pingislokalen fixas lite men är snart spelklar igen. En efterlängtad aktivitet för många.

Gymmet är också på gång men där söker föreningen en ny resursansvarig för att kunna öppnas igen. 

Följ här på hemsidan då information löpande uppdateras och sprid gärna den informationen vidare till dina grannar som kanske inte har tillgång till hemsidan. Naturligtvis fortsätter vi att skriva om detta i våra Infoblad också - men nu sker det saker i en lite raskare takt än vad bladen hinner produceras. 

Här hittar du bokningssystemet för de resurser som går att boka. Det är samma inloggning som för tvättstugebokningen. Saknar du inloggningsuppgifter så kontakta Certego. 

 

 


Till nyhetslistan