Vi på Gräslöken - en facebook-grupp för boende i Brf Gräslöken

20 januari 2021 Nu har några engagerade boende i Gräslöken tagit initiativ till att starta upp en sluten Facebookgrupp för alla som bor i föreningen.
Bild på logotyp för facebook

"Denna grupp är för oss på Gräslöken HSB BRF 53, en grupp för alla boende - av oss boende. Denna grupp är för att främja kommunikationen mellan oss som bor här eller vill bo här inom en snar framtid. Här kan vi diskutera idéer, be om råd, få stöd, anordna loppis, byta växter... helt enkelt bolla saker grannar emellan. " säger Sindy Yanez en av initiativtagarna och admin för gruppen.

 
För att gruppen skall vara trevlig att besöka och att dialogen positiv så har man satt upp en del regler för gruppens medlemmar. Sindy trycker på vikten av en positiv dialog: "Håll en vänskaplig och god ton. Detta ska vara en trygg miljö för alla. Kom ihåg att alla har olika kunskapsnivåer och att man tycker olika." säger hon bl a.
 
Gruppen har redan 60 medlemmar och förhoppningen är att samla så många av de boende som möjligt för att alla skall kunna ha glädje av denna möjlighet.