Valberedningen är igång - hjälp dem med tips och förslag

16 januari 2021 Kära grannar! Nu behöver vi i valberedningen er hjälp. Vår styrelse behöver förstärkning i form av både nya ledamöter och fler suppleanter.
Var vänlig att tillåta marknadsföring-cookies för att titta på denna video.
Livboj med texten welcome aboard

Vill du nominera någon av våra grannar eller dig själv så är du välkommen att maila och berätta om kandidaten eller dig själv, ni är självklart också välkomna att ringa någon av oss. Ni kan också lämna ett brev i brevlådan på expeditionen, märk kuvertet “Valberedningen". Eller varför inte skriva in ditt tips direkt här på hemsidan? Till formuläret...

Det vi söker är till exempel en person med ekonomiskt sinne, någon som gillar administration, någon med goda sociala färdigheter eller någon med lite tid över på dagarna. 

Har du eller din granne några helt andra egenskaper än ovan nämnda, som alla vi i Gräslöken skulle kunna dra nytta av så är vi mycket intresserade av det med.

6/2 11.00 och 16/2 19.30 kommer vi finnas tillgängliga på Zoom för alla, kom gärna och säg hej, ställ frågor eller bolla idéer med oss. Vi vill höra allt ni tänker på! 

Länkar till detta kommer att läggas ut på hemsidan inom kort. 

Vi tackar ödmjukast för förtroendet!

Med vänlig hälsning, 

Johanna 073-530 23 95  Sindy 076-087 57 81

valberedningen@grasloken.se