Nu kan du ställa dig i kö till laddplatserna

04 september 2023 Du ställer dig i kö via MittHSB. Och du som redan står på en laddplats men inte planerar att nyttja laddboxen för elbilsladdning uppmanar vi dig att byta till en annan plats, detta för att frigöra laddplatserna till de som behöver dem.
Parkeringsplatser

För att ställa dig i kö till parkeringsplatserna loggar du in på MittHSB. Där kan du prenumerera på intressanta objekt och få notifieringar när det finns lediga objekt att anmäla sig till.

Om du vill ha en kortare uppsägningstid (ned till 1 månad) på ditt nuvarande kontrakt kan du meddela HSB Ekonomiförvaltning detta: Styrelsen har fattat beslut om att korta ned uppsägningstiden för att öka omsättningen på parkeringsplatserna.

Om du och bostadsrättshavaren för en annan lägenhet vill byta parkeringsplats (garage mot garage med laddbox, p-plats mot p-plats med laddbox) med varandra går det bra. Meddela HSB Ekonomiförvaltning detta så ordnar de med nya hyresavtal i MittHSB. Nycklar till garage ska fortfarande lämnas in och kvitteras ut på Certego, man får inte byta nycklar direkt med varandra.

HSB Ekonomiförvaltning når du på ekonomiforvaltning@boservice.hsb.se eller 018-18 74 02 (mån-fre kl 9-12)

Föreningen köper tjänsten 'Köhantering' från HSB Ekonomiförvaltning.