Medlemsmöte 2 dec - så här gör du

20 november 2020 Nu börjar detaljerna kring medlemsmötet den 2 december att bli färdiga. På väg till brevlådorna är nu en inbjudan med instruktioner för att delta i det digitala medlemsmötet.
Zoom logotyp

I pdf:en nedan kan du läsa om hur du går tillväga för att delta i medlemsmötet. Där hittar du också information om hur du kan ställa frågor och lämna synpunkter både före och under mötet.

Program

Under medlemsmötet kommer du att ta del av bland annat budget 2021, framtidsprognos, information från stamrenoveringsprojektet, Gräslöken fritid, föreningens informations- och kommunikationsarbete, samt övriga aktuella frågor. Dessutom kommer valberedningen att informera om sitt arbete inför kommande stämma. Sist men inte minst så presenterar sig vår nya verksamhetsansvarige förvaltare.

Så här genomförs medlemsmötet

Medlemsmötet genomförs som ett digitalt webbinar där talarna kommer att visa sitt presentationsmaterial i en videokonferens och prata till dessa. Alla åhörare kommer att sitta uppkopplade via egna datorer, tablets och mobiltelefoner och kommer under mötet ha möjlighet att ställa frågor via en chat-funktion. Det kommer också att vara möjligt att ringa in till konferenssystemet och då kunna lyssna på presentationerna. (telefonnummer och kod kommer också att finnas på "Mitt HSB".

Varje programpunkt avslutas med att moderatorn lyfter fram frågor från deltagarna som besvaras.

Mitt HSB - där hittar du inloggningsuppgifterna

För länk och instruktioner för uppkoppling har vi valt att lägga denna information som ett meddelande i ”Mitt HSB”, dvs medlemsportalen som ditt HSB-medlemskap ger dig tillgång till. Så här hittar du informationen - "Instruktion"

Inloggning till Mitt HSB, når du här på hemsidan, längst upp till höger både från dator och mobil.. Genom att logga in med ”Mobilt Bank ID” ökar vi säkerheten då underlagen endast är till för medlemmar.

Frågor och synpunkter

Frågor och synpunkter i samband med medlemsmötet kan du lämna via ett mail till medlemsmote2020@grasloken.se  eller i pappersform i expeditionens brevlåda, Servicehus 3, Kamomillgatan 34.

Så här loggar du in och hittar informationen på Mitt HSB