Medlemsmöte - Budget 2021- 2 december kl 18.30

24 oktober 2020 Denna gång blir det ett digitalt medlemsmöte - pga de rådande läget och restriktionerna från FHM. Styrelsen tog den 22 oktober beslut om att mötet kommer att genomföras digitalt då det inte är möjligt att bjuda in alla medlemmar till ett traditionellt möte.

Beslutet om ett digitalt medlemsmöte grundar sig på FHMs rekomendationer och råd som styrelsen följer i alla sammanhang.

Inbjudan kommer att publiceras här på hemsidan och dessutom skickas ut i pappersform via våra brevlådor. För de som inte har möjlighet att delta digitalt kommer material dels att läggas upp här på hemsidan men också delas ut i samband med Infoblad eller Gräslöksblad i december.

För att alla skall ha möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter så kommer vi att ge möjlighet både via ett formulär på hemsidan och även i pappersform, som kan läggas i expeditionens brevlåda i Servicehus 3.

Formerna för hur mötet skall genomföras och hur du anmäler dig/registrerar dig återkommer vi till så snart det är fastställt.

Till nedräkning...


Till nyhetslistan